Αρχική σελίδαΚαλάθι αγορώνΣτοιχεία πελάτη


Προϊόντα

ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

κωδικός: 10110
κατηγορία: προϊόντα » ομαδικά έργα

Ακολουθώντας τις οδηγίες, θα κατασκευάσετε μία μακέτα ενός μικρού οικισμού που τα φώτα του ανάβουν με την βοήθεια ενός Αιολικού Πάρκου που λειτουργεί με την δύναμη του Ανέμου.

Το κύριο υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για την μακέτα μας, είναι το φελιζόλ. Μπορούμε να το κόψουμε με μαχαιράκι, ή με θερμό σύρμα χρωμονικελίνης. Ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσουμε να κόψουμε τα φελιζόλ με ακρίβεια και χωρίς τον κίνδυνο να κοπούμε είναι με το θερμό σύρμα χρωμονικελίνης. Κατάλληλο εργαλείο γι' αυτήν την εργασία είναι το Κοπτικό Φελιζόλ με Κωδικό: 03918 του τιμοκαταλόγου μας.

Η μακέτα φτιάχνεται από επτά επίπεδα κομμάτια φελιζόλ. Θα πρέπει τα σχέδιά τους να μεταφερθούν ένα ένα στα φελιζόλ και να κοπούν. Μπορείτε να ακολουθήσετε πιστά τα επισυναπτόμενα σχέδια, ή να τα αλλάξετε.

Οι ομάδα που θα ασχοληθεί με την κατασκευή μπορεί να χωριστεί σε τέσσερις υποομάδες:

Η πρώτη θα ασχοληθεί με τα επτά επίπεδα και με τις κατασκευές των σπιτιών. (θα μεταφέρει τα σχέδιά τους στα φελιζόλ θα τα κόψει και θα τα κολλήσει στην ξύλινη βάση).

Η δεύτερη θα ασχοληθεί, με την κατασκευή του εργοστάσιου πάνω στο οποίο θα τοποθετηθεί μία μπαταρία για να λειτουργούν οι ανεμογεννήτριες και τα φώτα του οικισμού)

Η τρίτη θα ασχοληθεί με την κατασκευή των ανεμογεννητριών.

Η τέταρτη θα ασχοληθεί με τις λειτουργικές λεπτομέρειες. (θα φτιάξει και θα τοποθετήσει τους ξύλινους στύλους, τις καλωδιώσεις, και τα φώτα. Τέλος θα συνδέσει την μπαταρία και τις ανεμογεννήτριες).

Οι μαθητές /τριες μπορούν να χωριστούν στις τέσσερις ομάδες ανάλογα με τις δεξιότητές τους στις κατασκευές λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι οι ευκολότερες εργασίες είναι αυτές της πρώτης ομάδας και οι δυσκολότερες εργασίες είναι αυτές της τέταρτης ομάδας.

Στο τέλος μπορείτε να στοκάρετε όλη την μακέτα με στόκο γυψοσανίδας, (με αυτόν στοκάρουν τα κενά ανάμεσα στις γυψοσανίδες), ή με κόλλα πακιδίων, (είναι αυτή που χρησιμοποιείται για να κολλάνε τα πλακάκια).

Μπορείτε να βάψετε την μακέτα με πλαστικό χρώμα.

ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
τιμή: €99,00
Ποσότητα:
Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά Προϊόντα

 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΛΑΤΗ

E-MAIL:
ΚΩΔΙΚΟΣ:
TORUS SHOP@web engine