Αρχική σελίδαΚαλάθι αγορώνΣτοιχεία πελάτη


Προϊόντα

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

κωδικός: 10120
κατηγορία: προϊόντα » ομαδικά έργα

Το ομαδικό αυτό έργο, είναι μία λειτουργική μακέτα ενός Φωτοβολταϊκού πάρκου.

Με την χρήση μοχλού ένα σύστημα γραναζιών, (που συνδέονται μεταξύ τους με καδρονάκια που έχουν πάνω τους οδοντωτά στελέχη), μπορεί και στρέφει ταυτόχρονα και τα 10 Φωτοβολταϊκά στοιχεία, δεξιά αριστερά. Έτσι μπορούμε να τα προσανατολίζουμε κάθετα προς τον ήλιο, για μεγαλύτερη απόδοση.

Το παραγόμενο ρεύμα, φορτίζει μία συστοιχία μπαταριών. Αφού φορτίσουν οι μπαταρίες, και ενεργοποιώντας έναν διακόπτη, οδηγούμε το ρεύμα στις κολώνες φωτισμού ενός οικισμού. Τα φώτα του οικισμού ανάβουν μέχρι να αποφορτιστούν οι μπαταρίες. Μετά θα πρέπει να επαναφέρουμε τον διακόπτη στην αρχική του θέση για ν' αρχίσει και πάλι η φόρτιση των μπαταριών. (Μία δίοδος εμποδίζει την αντίθετη ροή ρεύματος, από τις μπαταρίες προς τα Φωτοβολταϊκά στοιχεία, όταν οι μπαταρίες αποκτήσουν μεγαλύτερη τάση από το την τάση των Φωτοβολταϊκών).

Οι ηλεκτρικές συνδέσεις της μακέτας, δεν παρουσιάζουν δυσκολίες. Όμως θέλει προσοχή στην σύνδεση των γραναζιών και των οδοντωτών στελεχών για να είναι λειτουργικά μηχανικά.

Οι διαστάσεις της βάσης του είναι: 100 x 60 cm.

Αν θέλετε να είστε σίγουροι για την λειτουργία του Πάρκου αλλά πιστεύετε ότι θα έχετε δυσκολία στις μηχανικές συνδέσεις, προτιμήστε την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Λύση του Παρκου! (με ΚΩΔ: 10121)

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
τιμή: €135,00
Ποσότητα:
Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά Προϊόντα

 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΛΑΤΗ

E-MAIL:
ΚΩΔΙΚΟΣ:
TORUS SHOP@web engine